Smycka dig!!

Denna Kristi Himmelfärdsdagen blev lugn. Vaknad och åt en god frukost med ägg och goa smörgåsar. Senare var Cickan och Erik på besök och fika lite.

Men oj vad jag blev inspirerad att plocka upp min smyckeshobby igen. Var längesen jag var lite kreativ så jag tänkte varför inte passa på när man har lågan uppe. Här har vi resultaten. Alla mina smycken är till salu så tjoa om du vill handla :) Om inget av detta passar så hör av er så designar jag gärna ett som passar just dig.




Grönt halsband med örhängen (sötvattenpärlor) 140:-
Lila halsband med örhängen ( sötvattenpärlor) 140:-



Magnethalsband brun/svart/grå 130:- (sötvattenpärlor)
Magnethalsband rosa/svart 140:- (sötvattenpärlor)


Nä, nu ska jag slå rumpan i soffan. Dags att kolla på film och äta lite kvällmat.

Kram kram

Förpackningar, konstig farbror och praktiksökande

Idag har jag haft skola på förmiddagen. Vi hade TEMA förpackningar idag. SCA, en professor i logistik & förpackningar och Elkedjan var på besök. Blev verkligen super inspirerad! Jag har alltid varit lite intresserad av förpackning. Jag har alltid tyckt att en snygg, annorlunda och unika förpackningar gör produkterna mer köpstarka. Ta exempelvis vinflaskor, om man inte vet vad man vill ha så faller man ofta för etiketten, eller ja, varför inte glasflaskans utforming. Ta parfymflaskor, cd-omslag eller som vi tjejer tycker är roligt, presentpapper!! Visst blir ett paket roligare att öppna om paketet ser snyggt ut?? En dröm jag har är att få starta en mysig butik med diverse mysiga o roliga saker. Typ, presentpapper i alla dess slag, presentkartonger, silkespapper, kort, snören osv. En förpackningsaffär :) Det vore nått kanske....Lite annorlunda precis som jag? Svårt att få runt i Jönköping kanske?



I eftermiddags ringde telefonen. Gick som vanligt runt i lägenheten när jag pratade och började titta ut över innegården. Plötsligt går det omkring en gubbe nere på gården. En väldigt speciell sådan. Han går fram till vår lilla "sortergård" och börja flytta runt på sopkärl, glaskärl, papper osv. Han flyttade, granskade, flyttade om igen, granskade och sen blev han nöjd. Sen gick han in i grannhusets port....mycket konstig farbror... Kan bara tänka mig vad fastighetsskötaren tänker när han ser detta... Kunde inte låta bli att vara lite paparazzi utan drog fram kameran o fota.... tänker dock inte lägga ut några foton när han ändrar om eftersom jag inte vill hänga ut nån, men oj vad jag garvade åt han. Skrattar lite åt mig själv som får tanken att fota honom när han grejar! Hahahaha....

Idag ringde jag och sökte praktik igen. Vad det är svårt i dessa tider att hitta ett företag som har tid med en praktikant? Jag ringde 3 ställen var av ett jag fick lite napp på. Skickade in en presentation om mig själv o så. Håller nu tummarna att jag får praktik där. Vart ska jag annars ha praktik i 9 veckor? Jag blir tokig!!

Det får vara allt för idag. Ha det kalas!

Kram
/ Fialialej

Nu är jag tillbaka!

Oj, jag skäms verkligen när jag ser att jag haft folk som läser mina inlägg, men inte fått nått nytt inlägg på jättelänge!! I am so sorry!! Ska bli bättre....

Så vad har hänt då.... nja, inte överdrivet mycket. Jag klarade min IT tenta vilket jag har varit överlycklig över!
Sen har jag varit på Ullared :) Vad ska man säga? Detta stället är helt sjukt... alla människor, alla kundvagnar och massa varor. Hihi, hörde att det skulle göra nån reality såpa om Ullared... precis som det gör med Färjan nu... Ska man följa??
Måste ändå berätta vad jag shoppade :) Åkte dit med en liten lista där det stod fotoalbum, nån tröja som man kan ha som komplement till jacka på sommaren och underkläder. Blev det det då? Självklart, och mycket mer.... :) Bland annat, en ny våg, en väska, presentpapper, ett spel och massa scrapping prylar :) Jag blir som tokig när jag hittade dom grejerna. Fick verkligen hålla mig så jag inte skulle köpa allt! Spelet spelade vi redan första kvällen men kom snabbt på att det är roligare om man är fler och kanske om man har lite alcohol i kroppen.... det var saker som att bära på ärtpåsar mellan knäna och sjunga en sång samtidigt eller hoppa twist... Oj vad jag och Micke skrattade åt varandra, det slutade med att vi båda låg oss vikta av skratt på köksgolvet. Hahaha....



I helgen jobbade jag med Louise :) Alltid lika trevlig att jobba med henne :) Det är kul att jobba när det flyter på och att man har lite att göra hela tiden. Ska jobba på Ur&Penn i sommar med. Ser fram emot detta. Förra året var kanon :)

Så kommer vi till nått så kul som lördags!! Då var det ju Eurovision Song Contest! Är man schlagernörd or what?? Jag måste erkänna att jag är nöjd med vinnaren, det är en härlig låt med mycket stråk som jag gillar och en charmig gut. Höll själv på Azerbadjan och Island som var mina favoriter. Men var inte detta årets final den bästa på länge? De var få dåliga och sjuka låtar. Jag gillade flera låtar och kan komma på mig gå och nynna på alla möjliga. Men nästa år måste vi ha nått unikt, inget disco, ingen rock, ingen opera utan typiskt svensk med dalahästar och folkdräkter :) Nån sarek/nordman hit! Sen måste vi våga lite mer, mycket dans och glam på scenen.

Nä, nu ska jag packa gymväskan. Dags att bli duktig igen. Har varit lite seg på sistone men nu så!! Heja mig!!

Sköt om er alla! KRAM!!

Frisk, Tenta och MARY KAY!!!!

Äntligen! Så jag har längtat efter den. Min röst är äntligen tillbaka! Blev man glad nu eller. Hatar att inte kunna prata..... hahaha!

Över till nått annat surt.... får vänta på mitt tenta resultat. Åh, som man inte gått o väntat i 2 veckor med ångest så ska man vänta en vecka till! Blir så trött på dessa lärare. Vi elever ska vara snabba, ha deadlines och planera men vad gör de själva....? Oj, har lite mycket nu så ni får vänta.... Tänk om vi sagt så?? Då hade vi ju inte ens fått betyg. Vad är det för skolsamhälle vi har va? Nu hoppas jag betyget är bra nu om jag behöver vänta!

Imorgon ska jag ha Mary Kay visning. Ska bli kul. Är helt såld på deras produkter! Köpte ett hudvårdset och måste erkänna att mer nöjd kan jag inte vara. Min hy har inga fula plitor o finnar alls utan är len och skön. Problemet är ju bara priset. Är så dyrt, men men man får ju en fin hy med så ska väl inte klaga. Funderar mycket på vad jag ska handla. Bli nog ett Satin hands set. Har alltid velat ha detta. Funkar på fötterna med säger syrran. Ja, o fossingarna vill man ju få ordning på till sommaren :) När man också ska jobba på Ur&penn hela sommaren så bör man se efter sina händer. Skulle så gärna vilja ha långa fina naglar men efter en helg på jobbet så har man inga naglar kvar :( Men nu så ska de vara mjuka iallafall :)

Ska köpa en ny foundation med. Behöver en mörkare ton nu till sommaren. Vill ha så mycket!! Funderar på en concealer med. För att få bort eventuella mörka ringar under ögonen... Man gör ju inget annat än pluggar hela nätterna....not!! hahaha. Mascaran är bra med... bli kanske en sån med... vill ju ha läppglans med, men har ju så himla många.... Kommer bli dyrt imorgon hör jag....
Ska bli kul att ha en visning iallafall. För ni som inte är bjudna denna gången så kommer de fler tillfällen. Jag lovar!!

Nu ska jag förbereda tvätten. Så himla roligt är detta...eller inte.... Sen kommer min svägerska förbi på kaffe och senare i eftermiddag ska jag gå på viktgruppen.

So long!

Kram kram
 
"MaryKay galen" Fia :)

Motorcykelkrasch!

Host, host, snörvel, snörvel och krax krax! Jag är så trött på att vara sjuk! Har inte tid med sånt.

Igår kom Micke hem med en kraschad motorcykel. Inte så kul. Han åkte på Sviestads motorbana igår och krascha med hojen. En annan kille skulle köra om på insidan och tappade greppet. Micke hann komma undan men vejde ut i gruset och vidare ut i gräset. Som tur är så klarade sig han sig oskadd, han har lite ont i axeln, ljumsken och ryggen. Men det är nått som går över hoppas jag. Tur att detta skedde under kontrollerade former och inte ute i verkliga livet.
Här är en bild på en krossad kåpa som han slänge framför mina fötter när han kom hem. Blev man skraj då eller vad!!? (Bild på motorcykeln kommer senare)



Jag är så glad att jag fick hem honom hel iallafall. Man oroar sig mer över motorcykelkörningen än Afghanistantiden. Det är ju helsjukt ju! Bör sluta oroa mig, men det är svårt. Önskar ibland att man hade en knapp o trycka på så man slutade oroa sig. Får hoppas att man i framtiden lär sig att lugna ner sitt oroande. Nån som har tips?

Kram kram / Fialotta

Gräsänka, sola och kraxa

Gick inte denna helgen lite mer sakta en vanligt.? Skönt tycker jag.

Valborg var lugn. Fikade lite med diverse familjemedlemmar från Kilén och tittade på elden. Och inte att glömma. Fyrverkerierna!! Wow!

Fredagen bjöd vi över mamma o pappa på lite käk. Nu när de renoverar har de inte mycket till kök. Hehe, stackarna kokar kaffe i gillestugan. Vi var även och fikade på Cafe More Coffee. Där gassade solen gott. Annars var det en lugn fredag.

Lördagen spenderade vi på bla på torget, Ica Maxi, Micke o Anki och på balkongen :) Så gött o lägga sig o få lite sol. Har verkligen saknat den. På kvällen blev man gräsänka. Micke åkte upp till Linköping på kvällen. Han skulle sova på hotell tills i dag eftersom han skulle köra på bana med sin motorcykel. Medan han har kört som en tok uppe i Linköping har jag spenderat min dag hos mamma o pappa. Jag har inspekterat deras ombygge av kök/vardagsrum och självklart legat i solstolen där med :) Försökte mig på att hjälpa pappa att montera Ikea kök, men kände att han fått en bra rutin på detta så ville inte störa.

Just nu sitter jag här o väntar på att Micke ska komma hem. Sitter också o snörvlar som en tok. I fredags blev jag superhes och detta har jag varit hela helgen. Nu har jag även blivit förkyld och trött i skallen. Typiskt! Jag som inte varit sjuk på ett tag.... Antar att det var min tur nu....

Idag tänkte jag bjuda på ett kort på Micke och hans motorcykel. En Honda CBR 954 RR eller vad den nu heter.... Nu blir du väl glad älskling??!! :)



Ha en kanon vecka!! Kram kram!!

// Fia

RSS 2.0