Vad tiden rullar på, snart är ju sommaren över!

Sitter här framför min dator, tänkte jag skulle ta mig i kragen o skriva ett inlägg. Var ju ett tag sen.

Jag slappar både mentalt och fysiskt nu. Jag ska jobba 7 dar i sträck med start imorgon torsdag. Det är helt sjukt stressig nu på jobbet och vi gör inget annat än säljer o säljer vilket är kul, men snart har vi inget att sälja för vi hinner inte plocka upp våra varor. Ska därför åka in tidigare imorgon o få undan lite. Så imorgon blir det superlång dag.
Men jag är verkligen glad att jag har ett jobb i dessa tider.

Men om ca en vecka blir det SEMESTER!!! Jag o Micke ska åka kust till kust torsdag till söndag! Vi börjar i Varberg, tar oss sedan vidare till Växjö där vi tar in på hotell (Best Western Royal Corner), och slutar sedan i Kalmar. Ska bli så skönt o mysigt att få komma iväg med min kära älskling. Bara han o jag! Åka bil, prata, äta gott, slappa, shoppa och umgås med vänner! Hoppas bara vädret bli bra med!

Vill inte tänka på att skolan snart hägrar igen. Har snart tenta, men tänker inte låta min semester bli förstörd för det. Men tro mig hela vecka 33 är det plugg plugg o massa plugg för 2 skit tentor jag inte klarade. Men det ska jag denna gången!!!!

Nä, nu ska jag laga lite käk.

Kram kram på er!! /// Fialotta

Gratis Sms!

Godmorgon!

Jag är verkligen skittrött på min mobil nu. För ett tag sen så lyckades nån himla skitbrud trampa på min mobil med stilettklackar när jag var på krogen. Displayen fick en duktig spricka och jag har svårt att skicka sms på den och även läsa. Nu när jag tar emot ett sms måste jag klicka på vidarebefodra och sen läsa... meckigt men men, ska fixa detta när jag får pengar.

Men nu använder jag mig av en kanon bra sida där man kan skicka gratis sms!! Registrera dig med!! Gratis SMS

Good luck! Ha en skön dag!

Kram!!


Hur orkar folk bara med!!!???

Jag är fullt medveten om att jag inte är den smalast människan på denna jord. Jag vet också att jag är överviktig och har en kula på magen men så what!!? Folk ska inte fråga om de inte är 100% säkra!!
Vad jag försöker säga är att det finns inget mer som är så förolämpande som gör en tjej ledsen när någon frågar när det lilla knytet ska komma! Jag bli så ledsen. Igår så så var min syster smakråd när jag skulle klä mig, hon hjälpte mig med håret och makeupen. Jag blev jättenöjd med allt, dock var jag inte fullt nöjd med kläderna men syrran stog på sig och tyckte jag var jättefin. Jaja, tänkte jag. Kan väl gå kläd så då. Hade ett part 3/4 svart byxor, ett lila linne och en lite tajtar top. Kommer till jobbet och alla mina arbetskamrater säger att jag är fin. Tänkte, ja, va skönt att någon mer tyckte det då... :) När jag sedan hjälper att korta en klocka till en kund så sticker en annan kund fram huvudet bakom reparationsdisken och säger att jag ska akta mig för hammaren så jag inte slår på mina fingrar. Jag log tillbaka och sa att det är nog ingen fara. Då släpper kunden den fruktansvärda påstående. "Ja, jag tänkte så din lilla baby inte blir ledsen i magen". Visst har jag hört det förr men denna gången blev jag verkligen ledsen. Tittade på kunden igen och sa "nä, jag har ingen baby, jag ser ut så här". Kunden ursäktade sig inte utan bara sa jaha och lossades som inget. Själv blev jag så ledsen att jag kände att tårarna brände innanför ögonlocken.
Jag längtar verkligen efter barn och den dagen då jag blir gravid så kommer jag verkligen vilja visa det. En sak är säkert, kläderna som syrran valde till mig kommer aldrig på igen. Dagen blev totalförstörd!
Så jag uppmanar alla att hålla mun när det tror något, låt saken bli bekräftad först!!!

Falskt alarm!   ///    Fia

Mina älskade syskonbarn!

Oj, vad kommer denna sommaren ta vägen? Vi är i mitten av Juli och man har knappt kommit igång med sommaren....
En kund på jobbet och jag konstaterade att det är nu det vänder och rätt som det är är det jul. Vill inte tänka på det än med tanke på att man är klar logistiker i november. Jisses, får nästan åldersnoja när tiden flyter på så snabbt.

Idag är det jobb dags igen. Jobbar hela veckan. Men till helgen är jag ledig. Då flyttar min mormor o morfar till sin nya lägenhet. Så lördagen blir till att hjälpa dom med uppackning o annat smått o gott.
Vill med flytta, men då till hus. Längtar verkligen efter att få påta i en trädgård, micke mekar i garaget och man kan få grilla och inte störas av grannar. Har ju en fruktansvärd längtan efter barn med. Men det blir väl till att vänta. Vi får väl se vad som händer i slutet av detta år... kanske kommer flytta då men vart är inte klart ännu... mer om detta när det är dags.

Snart kommer min syster Ellinor med sina 2 kids. Jag är så lycklig lottad som har så fina små syskonbarn. Jag älskar dom alla som om det vore mina egna. Så idag vill jag dela lite bilder på dom. Mina små bonuskids!


Vackra Tyra! Håll i er, denna flicka kommer bli en stjärna en vacker dag. Hon har ett gehör som man skulle vilja ha. Så duktig liten sångerska.



Söta Selma. Hon är en blyg liten flicka med mycket fantasi. Kommer hon bli som mamma, dansare och teaterapa eller kanske som pappa, bonde?  :)


Charmiga Svante, denna pojken kommer verkligen gå i pappas fotspår, han vet redan hur man tillverkar cement och är ett busfrö som älskar LEGO mest i denna världen!



Sist och minst, Elsa. Denna lilla nyfikna flicka som storasyster älskar musik. Humör har hon lilla tösen, (hihi, ser mig själv i henne ibland)

Tänk alla mina vackra syskonbarn som lyser upp min vardag. Jag älskar er alla!!

Kram kram // Fia


RSS 2.0